Techcovery Deltion College Zwolle

Broeze is gestart met de opbouw van Techcovery in het het Deltion College in Zwolle. Techcovery is het praktijkcentrum van Installatiewerk Oost, OpleidingsBedrijf Metaal en het Deltion College. Toekomstige leerlingen krijgen een goede, volledig praktijkgerichte vakopleiding in dit praktijkcentrum.

Scholengemeeschap Pascal Zuid Zaandam

Levering en montage van: Montage werkplekken elektrotechniek Houtbewerkings werkbanken Metaalbewerkings werkbanken Werkbanken voor elektrotechniek Docentenbalie Chemie werkhoek

Reggesteyn Nijverdal

Extra uitbreiding met bordessen in het praktijklokaal voor installatietechniek

Scholengemeenschap Wolfsbos – Hoogeveen

Broeze Nijverdal heeft voor de Scholen Gemeenschap Wolfsbos in Hoogeveen een elektrolokaal ingericht. Een goede simulatie van praktijkgerichte situaties worden hier uitgevoerd door de leerlingen.

Da Vinci Dordrecht

Simulatiebordes met bordwandmontage, projectmontage, opslagstellingen, magazijnuitgiftebalie en werktafels.

Onderwijs boulevard Venlo

Inrichting van lokaalgedeelte elektrotechniek. Simulatiebordes met kruipruimte. Verhoogde werkvloer met bordwandopstellingen en daarboven een etagevloer met werkcabines.

Installatiewerk Noord-Holland Hoorn

Simulatiebordes met projectboxen voor elektro en installatietechiek. Simulatiebordes met een verhoogde vloer, deels geschikt voor kruipruimte en deels geschikt voor opslag. De leuningen zijn zo ontworpen dat er ook borden op kunnen worden gemonteerd.Onder de vloer zijn een aantal opslaglades geplaatst die tussen geleiders rollen.

Jacobus Fruytier College Apeldoorn

Simulatiebordes Elektrotechniek. Het bordes volgt de contouren van het lokaal, hierdoor is de ruimte optimaal benut. De ruimten in het bordes zijn eenvoudig te wijzigen door de uitneembare panelen.

Scholingsboulevard Enschede

Leveren en monteren van een simulatiewoning, werkplekken op een verhoogde vloer en montageborden in een radius. Doordat de woning is geplaatst in een 1,5 meter diepe put, kan er een verdieping worden geplaatst. Er blijft dan ruimte over voor dak constructie.

TEC Amsterdam

Projecthuis met kruipruimte en veranda.  Het projecthuis is geschikt voor de afdelingen, elektro, installatie, bouw en schilderen. Door opdrachten van verschillende afdelingen samen te laten lopen in het projecthuis kan een echte bouwplaats gesimuleerd worden.

Sint Maartens College Maastricht

Simulatiewoning voor elektro, installatie en bouwtechniek. De simulatiewoning is voorzien van demontabele achterwanden, waardoor de mogelijkheid geboden wordt om een blokkenwand te lijmen of een metal-studwand te plaatsen. Ook is de woning voorzien van schuifbare wanden waardoor het formaat van de compartimenten aangepast kan worden.

Noordik Almelo

Simulatiewoning voor de afdeling elektro. Het lokaal is ingericht als een techniekplein, maar elke afdeling blijft apart funtioneren. Simulatiewoning voor de afdeling elektro. Montagestellingen met achterwand en plafondmontage Opslagstellingen voor montageborden onder de simulatiewoning, houtstek en platenstelling voor de afdeling bouwtechniek.